söndag 30 september 2012

Söndag o sömnig

Idag är det söndag. en rätt ok sådan. Enda negativa är att Amelie jobbar kväll men får snacka me henne en annan dag.

Jag vaknade sent idag eller rättare sagt, Stella väckte mig för hon blev trött på att jag sov. Tack Stella. Igår va jag på partey o det va riktigt trevligt. Träffade en vän som jag inte umgåtts med på länge o hoppas det kommer bli många fler gånger. O jag kommer definitivt ha testat om jag kan dricka alkohol innan 3 november. Typ veckan innan för det är icke kul o festa nykter. Inte bland folk man aldrig träffat förr. Eller jag hade kul, men hade haft roligare. O jag vill träffa en man nån gång o för det krävs det att jag är social. Festa är väldigt socialt. I lagom mängd.

Min vikt har nu stått stilla ett tag vilket är på både gott o ont. Det positiva är att kroppen hinner med. Det negativa är ju att jag vill ner i vikt. Men det kommer så jag är igentligen inte orolig. Bara lite frustrerad.

Nästa vecka ska jag till Aleris för återbesök. Kunde ju inte åka denna veckan pga maginfluensa. Ska bli intressant o se va de säger.

Idag ska det tittas på tamtaram, Törnrosa! Det får bli söndagsfilmen. Gillar den skarpt men stör mig nåt fruktansvärt att de promotar henne med rosa klänning när färgen stannar på blå!!! Hennes klänning ska va blå! Den är otroligt mycke snyggare i den färgen.

Såg Hela Sverige Bakar innan. Avsnitt två. Så bra serie! Den ska jag försöka o komma ihåg o följa. O så sugen jag blev på att baka! Är sugen på att testa göra chokladmuffins utan socker men bara lite honung i istället. Kanske göra en hallonsås med lite björnbär att ha till o en klick grädde. Behöver fett för jag har tom fått nara i mungiporna. Har inte haft det på årtionden! Jag e torr hela jag o det kyliga vädret hjälper icke.


Tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar