söndag 8 juli 2012

Helgens Bravader

I fredags va jag på stan med Amleie o shoppade en underbar väska i lite större storlek än vanlig handväska. Var i desperat behov av en.


Den är i en grön nyans och är helt underbar. Började använda den direkt.
Sen köpte jag en klänning


Fast i plommonfärg. Det va den sista och den va i min storlek. Fatta vilken tur! Men jag är osäker om jag ska behålla den.. Ska ju igentligen inte köpa kläder.

På kvällen traskade vi ner till Harrys för att supera en helt underbar tallrik med kycklingvingar. Amelie tog en tallrik med skaldjurspasta. Till detta drack vi sommersby som är en helt underbar dryck. Kommer sakna den. Vi tog även ett glas sommersby på bulls o njöt av det kvava vädret.

Igår låg jag mest i soffan o slappade med min bok. Är inne på den andra nu av Diana Gabaldon. Just love them!! Åkte o handlade en snabbis med pappsen som inte blev så snabbt för vi fikade först. Det är mer regel än undantag när vi är ute på strövarstråk. Köpte en massa kött för jag hade bestämt mig nu för att testa elgrillen.


Visade sig även att mitt lilla runda bord passar perfekt under. Stella va måttligt förtjust över det då den avger en del värme. Men när den va av passade hon på att kika ut.


Hon e ju rolig den. Idag har hon kört med en mer laid back stil med att ligga i soffan o kika ut genom den öppna dörren.

Dagens projekt va att betsa min sänggavel jag köpte för några dar sen så jag o pappsen gav oss iväg på en strapats igen. Denna gången till K-Rauta. Han skulle ha lack o skruvar o jag bets. Vi fann det vi sökte och det blev tyvärr ingen fika men en glass. Jag tog en hederlig piggelin. Sicka barndomsminnen man har med den glassen. Innan det blev hemfärd tog vi en sväng inom furet för jag skulle plocka upp den här lilla saken o pappsen skulle tanka.


Den är helt underbar o jag tänkte ha mina mediciner i. Eller rättare sagt, mina receptbelagda vitaminer och dylikt. Är så glad över den. Pappsen bara muttrade.

Så när jag kom hem så va det bara att göra iordning på balkongen för att kunna bestsa min sängram och såhär gick det.




Det räcker med två strykningar så nu väntar jag bara på att den ska torka så jag kan lacka den. Pappsen sa att jag kunde få lite av lacken som han får över för han behöver inte allt. Det kommer bli fint det här. Vill ju ha de här lamporna på


Kommer bli ursnyggt o även ha denna som taklampa


Det börjar ta sig i mitt krypin. Sakta men säkert.

Tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar